Priser och Evenemang

PRISER

Här finns det info om priser till allt som erbjuds under Nolle-P.

Nollan erbjuds ett nollepaket där Nollan får ett rabatterat paketpris på de event som sker under Nolle-P (exklusive finsittningen). Priset för nollepaketet är 980kr och sedan ytterligare 360kr för finsittningen.

Kan vara bra för Nollan att veta att det är Swish som gäller (typ) hela Nolle-P. (Någon enstaka gång kan det vara kontanter Nollan behöver, men i så fall får Nollan veta om det i förväg.)

 

EVENEMANG

Uppropsdagen 15/8

Vi bjuder Nollan på lunch efter uppropet och info. På kvällen får ni möjlighet att över en måltid,  lära känna era faddrar och Nollan i er Nollegrupp bättre. Kostnaden bjuder vi på, allt för att Nollan ska få en bra första dag på LiU.

Torsdagen 16/8

Efter speeddating, bjuder vi Nollan på lunch, sen blir det studentvetenskap med smått och gott som Nollan bör veta om sitt nya liv på Linköpings universitet. På “Intro till tema” hänger vi mystiskt nog tillsammans med klassen och faddrar medan något gott steks på grillen. Nollan rekommenderas dock äta något mer innan pubrundan på kvällen.

Campingen 17/8

Biljetten för camping är inkluderad i Nollepaketet, mat och dryck ingår priset. Vi kommer utöver det sälja läsk, öl och cider (här är det Swish som gäller). Morgonen efter bjuds Nollan på frukost.

PAmp och Jur6 20/8

Lär känna personalvetar-nollan och affärsjursist-nollan i festlig och lekfylld miljö i Lektorshagen, avslutas med en utgång till studentpuben Flamman

Stadsvandring 21/8

Efter en mysig promenad runt Linkan för att lära känna stan kommer Nollan komma fram till Trädgårdsföreningen. Nollan kommer att få och/eller kunna köpa en eller annan sort av mat under eftermiddagen/kvällen som Krogvet håller i.

Middag på hjul 22/8

En traditionsfylld helkväll med mat och nya bekantskaper. Få en chans att träffa nya klasskamrater och faddrar i en lugnare miljö. Mat du skall laga och mat du skall få. Biljetten är inkluderad i Nollepaketet.

Kravaletten 23/8

Kravaletten är en introduktion till kommande kravaller på LiU. Normalt sett har man alltid sin ovve på kravaller, men eftersom inga Nollan fått sina än så duger nolletröjan minst lika bra! Perfekt tillfälle för Nollan att hänga med sin klass, sina faddrar och kanske en och annan Nollan från ett annat program. Biljetten är inkluderad i Nollepaketet.

Lekrunda/Bowling 24/8

Bowla och ät pizza med psykolog-nollan innan kvällen fortsätter med en utgång på Kårhuset Kollektivet Där en massa andra nollan från andra sektioner kommer finnas! Wow! Vilken fest!

Cheerpractice 25/8

Inför Nollekampen, den största tävlingen på Nolle-P, gör vi skyltar och hejarramsor för att stötta våra kämpar i kampen med dom andra sektionerna!  Vi spelar också brännboll om vädret tillåter!

Brännboll, skyltar, ramsor

Mordgåtesittning 26/8

En sittning to die for! Och det är upp till dig nollan att klura ut vem som gjorde det… Anmäl dig tidigt för det finns begrännsat antal biljetter till denna sittning av mordisk karaktär.

Nollekampen med eftersläpp på Platå 27/8

En kamp mellan olika program Nollan. Nollan kommer delta och tävla i olika aktiviteter för att sedan kamma hem priset som Kogvet förtjänar! Fadderiet tror på er Nollan. Biljetten för detta är inkluderat i Nollepaketet och Nollan kan även köpa mat samt dryck på plats.

München Hoben 29/8

En ölfest av legendariska mått! Öl och cider serveras i gigantiska sejdlar. Avnjutes med livemusik och många glada Nollan. En biljett till detta häftiga spektakel är inkluderat i Nollepaketet.
Bra för Nollan att veta är att Hoben är helt kontantfritt.

Mysterium 31/8

Top-hemlig aktivitet Nollan. Det är upp till er att under Nolle-P lista ut vad, samt vart denna aktivitet befinner sig. Alla Nollan bör infinna sig. En sån chans får man bara en gång i livet. Detta vill ni inte missa Nollan.

Nollesittning 1/9

Detta är kvällen då Nollan blir Ettan! Nollan klär upp sig och njuter av god mat och gott sällskap på Zenit, på kvällen blir det eftersläpp på Kårhus Kollektivet (aka KK) med flera andra program. Priset för denna kväll är 350 kr och inkluderar eftersläpp på KK.

Filmhäng 2/9

Sista dagen på Nolle-P. Något trött och hoppeligen mindre bakfullt mys i C-huset.